خرید گوشت گوسفند بروزرسان از یک حیوان بین یک ماه و یک ساله گرفته می شود، با یک لاشه (لاشه در انگلیسی آمریکایی) وزن بین 5.5 و 30 کیلوگرم (12 و 66 پوند). این گوشت گوسفن معمولا جوان تر از گوسفند بزرگتر است و اغلب در جداول در برخی از کشورهای غربی ظاهر می شود. Hogget و گوشت دارای طعم قوی تر از گوشت گوسفند بروزرسان هستند، زیرا حاوی غلظت بالاتر از اسیدهای چرب خواص گونه هستند و توسط بعضی از آنها ترجیح داده می شوند. [14] گوشت گوساله بروزرسان و hogget نیز تمایل به سخت تر از گوسفند (به علت بلوغ همبند) و به همین دلیل بهتر است برای پخت و پز سبک پیتزا، به عنوان مثال در Lancashire Hotpot مناسب است.
در بازار آنلاین بروزرسان گوشت بره اغلب به سه نوع گوشت تقسیم می شود: پیشابراه، چرک و عقب. پیشابراه شامل گردن، شانه، پایه های جلو و دنده ها تا تیغه شانه است. مقطع بالایی شامل پاهای عقب و ران است. پایه شامل دنده های بین دو است.
گوشت گوسفند بروزرسان از ساقه های ران، کمری و شانه بریده می شوند. برش رباط شامل استخوان ران تراشه های برهنه فقط یک استخوان چینی دارند. شکلات شکم معمولا کمتر از شکستگی کوچک هستند. هر دو نوع چاقو معمولا کباب می شوند. خرید گوشت گوسفند (کفش کوچک) را می توان در یخچال پخته کرد.
ران گوسفند بروزرسان یک پای کامل است زین از خرید گوشت گوسفند دو لاین با لگن است. پای و زین معمولا شام می خورند، هرچند گاه گاه پخته می شود.
خرید آنلاین گوشت گوسفند بروزرسان از سایر پستانداران شامل بافت همبند بیشتری نسبت به سایر برش هاست و اگر نه از بره جوان، بهتر است به آرامی با استفاده از یک روش مرطوب، از قبیل چاشنی کردن یا سرخ کردن، یا آهسته کردن و یا آمریکا کباب کردن این است، در برخی از کشورها، فروخته شده و یا فروخته شده است.
نان باگت از آرد گندم، آب، مخمر و نمک معمولی ساخته شده است. این ممکن است تا 2٪ آرد باقلا، تا 0.5٪ آرد سویا و تا 0.3٪ آرد مالت گندم باشد. در حالی که یک بگونۀ منظم با افزودن مستقیم مخمر نان بروزرسان ساخته شده است، کباب ها به شکل غیر حرفه ای ساخته نمی شوند (به طور کلی) برای افزایش پیچیدگی عطر و طعم و سایر ویژگی ها، علاوه بر اضافه کردن آرد کل گندم یا دانه های دیگر مانند چاودار. باگت ها به فرانسه نزدیک هستند، هرچند که در سراسر جهان ساخته شده اند. در فرانسه، تمام کباب های طولانی باقوت نیستند؛ به عنوان مثال، یک کباب قرمز کوتاه، تقریبا به صورت راگبی، یک بارت (به معنای واقعی کلمه) و یا یک "کمان اژدر" در زبان انگلیسی است؛ منشاء آن به صورت متفاوتی توضیح داده شده است، اما نامشخص است. یکی دیگر از حلقه های شکل لوله ای به عنوان یک فلوت شناخته می شود، همچنین در ایالات متحده به عنوان یک فرانسوی شناخته شده است. Flute ها به طور مشابه با شکل های نان باگت بروزرسان هستند و بسته به منطقه، بیشتر یا کمتر از اینها وزن می گیرند. [نیازمند منبع] نانو ذرات نازک نامیده می شود (رشته). باگت کوتاه گاهی اوقات به عنوان باتوم (چوب) شناخته می شود، و یا حتی اشاره به استفاده از ترجمه انگلیسی ترجمه چوب فرانسه. هیچ کدام از اینها به طور قانونی یا به طور مثال در لغت نامه های مهم، هر چه بیشتر از باگت تعریف شده است. نان فرانسوی نیز در فرم هایی مانند میچ ساخته شده است که یک نان آرد بزرگ است و یک بول، به معنای واقعی کلمه توپ فرانسوی، یک گردوی بزرگ است. غلات ساندویچ اندازه گاهی اوقات به عنوان demi-baguettes یا سطوح شناخته می شود. یک نانوا نان باگت بروزرسان را برای پخت و پز آماده می کند در فرانسه یک باگت باید وزن 250 گرم (8.75 اونس)، یک بطارد 500 گرم (17.5 اونس) و یک قطعه 100 گرم (3.5 اونس) داشته باشد. باگت های بروزرسان ، یا اندازه نسبتا کوتاه تک خدمه یا برش از یک کاه بلند، اغلب برای ساندویچ بروزرسان استفاده می شود، معمولا از نوع ساندویچ زیردریایی، بلکه Panini. آنها اغلب برش داده شده و با پن و یا پنیر سرو می شود. به عنوان بخشی از صبحانه قهوه ای سنتی فرانسه، برش های باگت با کره و مربا و کیک های قهوه یا شکلات داغ پوشیده شده است. در ایالات متحده، نان های نان فرانسوی گاهی به پیتزا نان فرانسوی تقسیم می شوند. باگت ها به طور کلی به صورت نیمه خالی شکل شکل گرفته اند و کفی ها با مجموعه ای از حرکت های تاشو و نورد ساخته می شوند که در سبد های پارچه ای و یا ردیف های یک حوله آغشته به آرد ساخته می شوند و به طور مستقیم به شکل پخته می شوند. کوره ای از یک کوره عرشه یا در کوزه های مخصوص سوراخ شده طراحی شده برای نگه داشتن شکل باگت در حالی که اجازه می دهد حرارت از طریق سوراخ. به اصطلاح آمریکایی "نان فرانسوی بروزرسان" عموما بسیار چرب است و در کوره های عرشه پخته نمی شود، بلکه در اجاق های کنسروی وجود دارد
حتی در زبان های مشابه، رول ها با نام های مختلف شناخته می شوند. در ایرلند و بخشهای انگلستان یک رول نرم نان بروتشن بروزرسان نامیده می شود. رول ها در اروپا، به ویژه در آلمان، اتریش، سوئیس، سوئد، فنلاند، دانمارک، نروژ، ایتالیا، مجارستان، انگلستان و سایر کشورهای دارای فرهنگ نان بروتشن پرطرفدار رایج هستند. زبان های اروپایی دیگر دارای اصطلاحات محلی و گویشی برای رول نان بروتشن بروزرسان هستند. اینها عبارتند از آلمانی های کوچک آلمانی Brot (نان) در بسیاری از آلمان های غربی و مرکزی (جایی که آنها Brötchen نامیده می شوند) و در سوئیس (جایی که آنها Brötli نامیده می شود). دیگر اصطلاحات زبان آلمانی عبارتند از Rundstück ("قطعه دور") در هامبورگ و اشلسویگ-هولشتاین؛ [3] Semmel در اتریش و جنوب بایرن؛ Weck در بسیاری از بادن-وورتمبرگ، Franconia و Saarland؛ Schrippe در برلین و بخش های براندنبورگ. بعضی از این نام ها در زبان های دیگر اروپایی نیز ظاهر می شوند، مثلا zsemle در مجارستانی، یا rundstykker ("قطعه های گرد") در دانمارکی و نروژی. "نان کوچک" نیز به عنوان پانینو ایتالیایی یافت می شود، اما معمولا به نوع خاصی از نان ساندویچ Tramezzino اشاره دارد. Kaisersemmel در ایتالیا به عنوان Michetta یا Rosetta ظاهر می شود. در سوئد یک رول نان (frukost) قارچ خوراکی ("صبحانه")، franskbrödbullar (نان نان فرانسوی) و یا به سادگی fralla ("خامه")، مواد غذایی راحتی خورده شده با کره و هر نوع topping (مارمالاد ، پنیر، ژامبون، سالامی) برای صبحانه مخصوص آخر هفته. Doppelweck یا Doppelbrötchen نوع نان رول بروتشن ناشی از Saarland است که شامل دو رول متصل شده کنار یکدیگر به قبل از پخت. انواع رول ها در اروپا نان بروتشن بروزرسان ، از رول های سفید ساخته شده با آرد گندم، به رول های تیره که بیشتر شامل آرد گندم می باشد، یافت می شود. انواع مختلفی از ادویه جات ترشی جات مانند گشنیز و زیره، یا آجیل است. همچنین رایج نان های رول شامل یا تزئین شده با دانه های کامل مانند کنجد، خشخاش، کدو تنبل و آفتابگردان است.
گوشت چرخکرده بروزرسان دارای مسائل مربوط به ایمنی مواد غذایی بسیار متفاوت از کل گوشت بروزرسان است. اگر نوشیدنی باشد، می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. در یک برش کامل از حیوانات، داخلی گوشت اساسا استریل است، حتی قبل از پخت و پز همه آلودگی باکتری در سطح بیرونی گوشت چرخکرده بروزرسان است. با این حال، وقتی که گوشت چرخکرده بروزرسان است، آلودگی باکتری از سطح می تواند در سراسر گوشت توزیع شود. اگر گوشت گاو چرخکرده به خوبی از طریق پخت و پز نباشد، شانس قابل توجهی وجود دارد که باکتری های پاتوژن به اندازه کافی برای ایجاد بیماری جان سالم به در می کنند. علاوه بر این، گرم شدن تولید مثل باکتری ها را افزایش می دهد. [3] [4] هماتوفیدهای نابالغ جک در جعبه های همبرگر آلوده به این شکل مسئول چهار مرگ و بیماری صدها نفر در سال 1993 بودند. [5]برای اطمینان از ایمنی گوشت چرخ کرده از طریق برنامه ناهار مدرسه ملی توزیع، بانک های مواد غذایی، برنامه های غذایی و تغذیه فدرال و وزارت کشاورزی ایالات متحده ایمنی مواد غذایی و الزامات کیفیت برای گوشت گاو چرخ کرده خریداری شده است. یک گزارش شورای ملی تحقیقات ملی ایالات متحده در سال 2010، مبنای علمی استانداردهای ایمنی چرخ کرده گوشتی سازمان را ارزیابی کرد، به این نتیجه رسید که چگونه استانداردها نسبت به آنهایی که از خریدندگان مواد غذایی بزرگ خرده فروشی و تجاری استفاده می کنند، و روش های ارزیابی دوره ای برنامه گوشت گاو چرخکرده فدرال [6] این گزارش نشان می دهد که اگر چه الزامات ایمنی می تواند با استفاده از مفاهیم علمی تقویت شود، پیشگیری از شیوع بیماری های ناشی از مواد غذایی بستگی به حذف آلودگی در طول تولید و اطمینان از اینکه گوشت به درستی پخته شده است قبل از تحویل آن. [7]
خرید آنلاین بروزرسان یک نوع از تجارت الکترونیک است که به مصرف کنندگان اجازه می دهد به طور مستقیم از طریق یک مرورگر وب از طریق یک فروشنده کالا یا خدمات را از طریق یک فروشنده خریداری کنند. مصرف کنندگان محصولات مورد علاقه خود را از طریق بازدید از وب سایت خرده فروش به طور مستقیم و یا با جستجو در میان فروشندگان جایگزین با استفاده از یک موتور جستجوی خرید، نشان می دهد که در دسترس بودن و قیمت گذاری همان محصول در خرده فروشان مختلف الکترونیکی است. از سال 2016، مشتریان می توانند با استفاده از طیف وسیعی از رایانه ها و دستگاه های مختلف، از جمله کامپیوترهای رومیزی، لپ تاپ ها، رایانه های قرص و گوشی های هوشمند، آنلاین را خریداری کنند.
یک فروشگاه آنلاین بروزرسان موجب تقلید فیزیکی خرید اینترنتی محصولات یا خدمات در یک خرده فروش یا مرکز خرید به طور منظم "آجر و ملات" می شود؛ این فرایند به نام خرید کسب و کار به مصرف کننده (B2C) آنلاین می شود. هنگامی که یک فروشگاه آنلاین بروزرسان راه اندازی می شود تا کسب و کار را از کسب و کارهای دیگر خریداری کند، این فرایند به عنوان خرید آنلاین بروزرسان به کسب و کار (B2B) نامیده می شود. یک فروشگاه آنلاین بروزرسان معمولی، مشتری را قادر می سازد تا محدوده محصولات و خدمات شرکت را مرور کند، عکس ها یا تصاویر محصولات را مشاهده کند، و همچنین اطلاعات مربوط به مشخصات محصول، ویژگی ها و قیمت ها.
فروشگاه های آنلاین بروزرسان معمولا خریداران را قادر می سازد از ویژگی های جستجو برای یافتن مدل ها، علامت های تجاری یا موارد خاص استفاده کنند. مشتریان آنلاین بروزرسان باید به اینترنت و یک روش معتبر پرداخت برای تکمیل تراکنش مانند کارت اعتباری، کارت اعتباری فعال Interac یا سرویس مانند PayPal دسترسی داشته باشند. برای محصولات فیزیکی (مثلا کتابهای کاغذی یا لباس)، e-tailer محصولات را به مشتری حمل می کند؛ برای محصولات دیجیتالی، مانند فایل های صوتی دیجیتال آهنگ یا نرم افزار، e-tailer معمولا فایل را به مشتری در اینترنت می فرستد. بزرگترین این شرکت های خرده فروشی آنلاین عبارتند